OVER ONS

Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Lees dan snel verder!

Melaninfinity's Selfcarebox is een abonnement waarbij je per kwartaal een nieuwe selfcare box ontvangt. In de box zitten vijf tot zes producten die jouw selfcare routine vergemakkelijken. Fijn hè? De producten zijn zorgvuldig door ons uitgekozen en geselecteerd op kwaliteit en natuurlijk de geniet-factor. Hierdoor ben je ieder kwartaal blij verrast als je Melaninfinity's Selfcarebox opent.

In de box worden voornamelijke kleinere selfcare brands uitgelicht en krijgen zij de kans zichzelf en hun producten aan jou voor te stellen. Ben je enthousiast over één of meerdere van de producten? Schroom dan niet om het aan de brands kenbaar te maken. Daar maak je een kleine ondernemer heel blij mee.

De selfcare box is een initiatief van het Melaninfinity Magazine. Een online magazine gericht op de Afro-Nederlandse vrouw. Daarom zal het merendeel van de producten die je in onze box aantreft gemaakt zijn door één van de black owned businesses die Nederland rijk is. Super leuk!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontdek als eerste alles over onze aankomende lancering!

Melaninfinity Magazine

KVK: 68872886

Jacques Veltmanstraat 66-2, 1065 EM Amsterdam

© 2020 by Melaninfinity Magazine